Kıbrıs Bayrağı’nın Anlamı – Siyonizme Darbe

 


Kıbrıs Bayrağı’nın Anlamı

Kıbrıs Bayrağı yani bizim deyimimizle KKTC bayrağının altında farklı bir anlam yatmaktadır.

KKTC bayrağının simgelediklerine ilişkin resmi bir açıklama yoktur. Bazı kaynaklara göre ay yıldız Türklüğü, kırmızı renk Kıbrıslı Rumlarla meydana gelen çatışmalarda dökülen Kıbrıslı Türk kanını, beyaz barışı, üstteki kırmızı şerit Türkiye’yi, alttaki kırmızı şerit Kuzey Kıbrıs’ı ve şeritlerin düz ve paralel olması “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar süreceğini” simgelemektedir.

Bayrağın Mesajı


Malum Olduğu Üzere Dünya Siyonizm’i; Fırat ve Nil Nehirleri Arasında Kalan Toprakları (Kıbrıs Dahil) Vaadedilmiş Topraklar Olarak Görmekte ve 5000 Yıldır Bu Topraklarda Büyük İsrail’i Kurmak İçin Çaba Göstermektedirler.
İsrail Bayrağına Dikkat Ettiğimiz Zaman İki Mavi Çizginin Arasında ki Siyon Yıldızı da, Bu İki Nehrin Arasında Kalan Kısmın Yahudiye Toprakları Olduğu Anlamını Taşımaktadır.
 
Kıbrıs Şuanda İsrail İçin Batı Dünyasına Açılan Tek Kapı, Nefes Alınacak Tek Yerdir..
İsrail’in Çevresi Tamamen Müslüman Ülkeler Tarafından Oluşmaktadır ve Eğer İsrail’e Askeri Bir Müdahale Olursa En Yakın Yardım Kıbrıs Üzerinden Gönderilebilir..

Oyüzden Bindoküzyüzlü Yılların Başında İngiltere İlk Olarak, Kurulacak Olan İsrail’den Önce Kıbrıs’ı İşgal Altına Almış ve Daha Sonra 1948’de İsrail Kuruluşunu İlan Etmiştir..

Yunanistan’ı Taşeron Olarak Kullanan Dünya Siyonizm’i Devamlı Kıbrısı Tamamen Kontrol Altına Almak İçin Tahriklerde ve Katliamlarda Bulunmuştur..

Erbakan’ın 1974 Kıbrıs Harekatı İle Kıbrıs’ta Bağımsız Bir Türk Devleti Kurulmuş ve Kıbrıs Kontrol Altına Alınmıştır..

Yalnız Asıl Dikkat Çekici Nokta KKTC Bayrağının İsrail Bayrağı İle Benzer Özellik Göstermesidir..
Yukarıda Belirttiğimiz Gibi İsrail Bayrağı; Fırat ve Nil’i Temsilen İki Mavi Çizgi Arasında Siyon Yıldızı’nın Oluşudur..
Kıbrıs Bayrağında İse İki Kırmızı Çizgi Arasında, Ay-Yıldız Bulunmaktadır..
Erbakan’ın Küresel Güçlerle Olan Mücadelesi ve “Yeni Bir Dünya” İsteği Gözönüne Alınırsa Bu Bayrak Dünya Siyonizmine Bi Meydan Okumadır:
Fırat ve Nil’i Kanla Doldururum Ama Bu Toprakları Sana Vermem!!..
 ALINTIDIR.

2018’in Aralık ayında teyit.org tarafından belgelendirilen bu konunun yanlış olduğu ortaya çıkmıştır (1). Bayrak Emin Çizenel tarafından tasarlanmıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski