David Icke'nin İnsansılar Teorisi: Reptilian Irkı

 

Reptilian Irkı İnsansılar Teorisi

David Vaughan Icke, 

1990’dan beri, “dünyayı gerçekte kim ve ne kontrol ediyor konusunun ful – time araştırmacısı” oldu.

Dünyanın “Elit” veya “Illuminati” olarak adlandırılan gizli bir grup tarafından yönetildiğini söylüyor. Gizli dünya hükümetinin, Babil Kardeşliği olarak bilinen reptilian insansılar (sürüngen) ırkından oluştuğunu ve George W. Bush, Kraliçe Elizabeth II ve Kris Kristofferson dahil, bir çok seçkin figürün gerçekte reptilian olduğunu yazdı.

Icke, Rothschild ailesi olarak bilinen küçük bir Yahudi grubunun da “Reptilian soyundan” olduğunu, Adolf Hitler‘i finanse ettiğini ve Nazilerin Musevi katliamını desteklediğini iddia etti.

Icke, Rothschild‘larin Yahudi değil, reptil (sürüngen) oldugunu belirtti.

Gizli hükümet 

Icke’nin fikirlerinin kalbinde, dünyanın Rockefellers and the Rothschilds gibi bankerler ve işadamları tarafından finanse edilen gizli bir hükumet tarafından kontrol edildiği, Nazilerin Musevi Katliamının, Oklahoma şehrinin bombalanmasının ve 11 Eylül 2001 saldırısının, onlar tarafından finanse edildiği ve organize edildiği inancı vardır. Bu bireyler dünya çapında gerçekleşen olaylar düzenliyorlar, sonra elit kesim halkın ‘bir şey yapılmalı‘ karşılığını alıyor ve sonra kontrolü/gücü arttırıyorlar. Icke, bundan problem – reaksiyon – çözüm olarak bahsediyor.

Reptilian İnsansılar

1999’da, Icke, Gezegenin Babil Kardeşliği olarak adlandırılan reptilian (sürüngen) insansılar ırkı tarafindan kontrol edilen Yeni Dünya Düzeni tarafından yönetildiğini yazdı. Şöyle yazdı :

“Benim kendi araştırmam, reptilian kontrolünün ve manipülasyonunun başka bir boyuttan dördüncü boyutun alt bölümünden yönetildiğini öne sürüyor.

Diğer insanlar bunu alt astral boyut olarak bilir, kara büyü rituelleri olan demonların ve kötü niyetli varlıkların yuvası…”

Icke’ye göre, reptil melezi reptilian – insan DNA sı, onların eğer insan kanı içerlerse, sürüngenden insan formuna değişmelerini sağlıyor.

Reptilian grubu bir çok ünlü/seçkin insanı ve pratik olarak her dünya liderini kapsıyor. Örneğin,İngiltere’nin Ana Kraliçesi, George W. Bush, Hillary Clinton, Harold Winson,Tony Blair. Bu insanların ya kendileri reptilian veya sürüngenler için çalışıyorlar.

“Rothschilds, Rockefellers, İngiliz Kraliyet ailesi ve ABD nin ve dünyanın geri kalanının idareci politik ve ekonomik aileleri bu AYNI soydan geliyor. Züppelik nedeni ile değil, genetik yapılarının sağladığını taşımak için – reptilian – memeli DNA kombinasyonu onların şekil değiştirmesini sağlıyor çünkü.

Icke, Galler Prensesi Diana’nın öldürülmesinin nedeninin, Diana’nin, Charles ve Camilla’nin satanik bir rituel ile kurban edilen bir çocuga sahip olduklarını keşfetmesi olduğunu söylüyor.

Ayrıca, Diana’nin sırdaşı Christine Fitzgerald‘a göre, Diana’nın, İngiliz Kraliyet ailesinin sürüngenler ile bağlantıda olduğunu ve Diana’nın onların şekil değiştirdiklerini gördüğünü yazdı.

Reptilian olan George W. Bush’un, 11 Eylül olayında anahtar bir rol oynadığını yazdı. Icke, ırksal ve etnik bölünmelerin sürüngenler tarafından geliştirilen bir illuzyon olduğuna ve ırkçılığın İlluminati‘nin gündemini ateşlediğine inanıyor.

Problem-reaksiyon- çözüm

Problem – reaksiyon –çözüm David Icke tarafından geliştirilen bir terimdir. Icke, bunu bir kriz (problem) yaratma, bu krizi çözmek için bir eylem çağrısını (reaksiyon) bekleme, sonra eyleme geçme (çözüm) stratejisi olarak tanımlıyor, bunun arkasına gizli bir gündem, güç kazanma var.

Örneğin, bir hükumet bir problem yaratır, suçu başkalarına atar ; insanlar, kendi haklarını vermeye istekli olarak hükumetin yardım etmesini isteyerek reaksiyon gösterir ve hükumet krizden çok önce planlanmış olan çözümü sunar.

Örnekler David Icke’den :

İnsanların hoşuna gitmeyecek bir şey ortaya koymak istiyorsunuz. Bu, polise daha fazla güç, temel özgürlüklerin daha çok erozyona uğraması, hatta savaş bile olabilir. İnsanlara bunları açıkça önerirseniz, insanların bunlara karşı reaksiyon göstereceğini bilirsiniz. Böylece, önce bir PROBLEM yaratırsınız, suç oranını arttırırsınız, daha fazla şiddet yaratırsınız, terörist bir bomba, hükumetin çökmesi, ya da savaş çıkarmak için Saddam Hüseyin gibi İlluminati kuklalarından birini alırsınız.Birisinin bu problem için suçlanacağından emin olursunuz, bunların arkasındaki gerçek insan olan sizin suçlanmayacağınızdan emin olursunuz.

Böylece, bir “avanak” yaratırsınız, Amerika’da Timothy McVeigh veya Lee Harvey Oswald için bu terim kullanılıyor. Sonra, ürettiğiniz olay ile ve kimi suçladıkları ile ilgili insanların neler düşündüklerini anlatmak için kendi medyanızı kullanırsınız. Bu bizi ikinci aşamaya getirir, insanların REAKSİYONU – “Bu devam edemez ; ONLAR bununla ilgili ne yapacaklar ?”

Bu ONLARIN, yarattıkları probleme açıkça ÇÖZÜM sunmalarını sağlar – küresel gücü veya daha falza temel özgürlüklerin sınırlanmasının bir merkeze baglanması gündemlerini ilerleten yeni yasalar. Bu teknik insan zihni ve duyguları üzerinde her zaman kullanılır.

Bazı komplo teoristlerinin inandıkları, problem – reaksiyon – çözüm taktiğinin örneklerinden bazıları :

Hitler’in gücünün boyutunu hızlandıran Reichstag Yangını (tarihçiler bunun nedenini bilmiyor),

İspanya – Amerika Savaşını hızlandıran USS Maine (ACR-1) in batmasi (nedeni bilinmiyor)

ve Küba’nin işgali için halk desteği üretmek için ABD planı olan Northwood Operasyonu.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski