Chemtrails Nedir? Gökyüzünden Zehirleme Yöntemi

 

Chemtrails Nedir

Chemtrails Nedir? Gökyüzünden Zehirleme

Chemtrails nedir?

Chemtrails, Yüksekten uçan uçakların çıkarıp semada uzun süre bıraktıkları izler, umumî efkârdan gizli olarak plânlanmış sinsi hedefler için kasten püskürtülen kimyevî veya biyolojik maddelerdir. Bu şekilde tanımı yapılıyor.

Burada denilebilir ki; uçakların arkasından püskürttükleri normal ve birkaç dakika içerisinde silinebiliyor. Evet doğru, buna katılıyorum. Yanlız katılmadığım nokta normalin dışında yapılan, planlar çerçevesinde, bilinçli ve silinmeyen spreyleme yapılmakta. Bunun iyi ayırt edilmesi gerekiyor. Bu yapılan spreyleme ile havada uzun süre kalmasıyla yapay bulut oluşturma, güneş ışınlarının engellenmeye çalışılmasıyla hava durumuna müdahale ve insanların zehirlenmesi amaçlanmaktadır.

Spreyleme işini gerçekleştiren uçaklar hava sahası radarlarında görünmüyorlar hem de askeri uçak olmamalarına rağmen…

Yurtdışında bilinen ve bilinçlenme olarak iyi seviyedeki ” chemtrails ” konusu maalesef ülkemizde yeteri kadar bilinmiyor. İnsanlarımızın haberi yok. (Benim de yoktu)

Bu yapılan spreylemeyi farkeden insanlar, sosyal medyada #chemtrails etiketi ile fotoğrafladıklarını paylaşıyorlar. Twitter ve Instagram üzerinde bu hashtag içerisinde onbinlerce paylaşım bulunmakta. Youtube’da ise insanlar spreyleme çalışmalarını, kısa ve uzun videolarla deşifre etmekteler…

Bazen gece, bazen sabahın erken saatlerinde başlayan spreyleme çalışmaları ile hem yoğun metallere maruz kalarak hasta oluyoruz, hem de tertemiz hava sahası mahvolmuş oluyor.

Genel belirtiler

Rüzgar gücü ve çekme yönüne göre “Chemtrails” şeritleri havada saatlerce kalabiliyor ve gitgide yayılıyorlar. Yaklaşık 2 – 5 saat içersinde beyaz gri bir tabaka oluşup, gökyüzüne dağılıyor ve loj bir görünüm oluşuyor.

Chemtrail bulutlarına, artık gitgide “normal” gözüyle bakılmakta, zira büyük şehirler üzerinde sürekli varlıklarını sürdürüyorlar. Bilhassa iyi havalarda meydana çıkan uçaklar, ızgara halinde desenli spreyleme uçuşları yapmaktadır. Yakınında havaalanı olmayan bölgelerde, geridönüş manevraları ile enteresan formasyonlar oluşmaktadır. Kare şeklinde (eşit mesafelerde) desenlerin oluşması, sivil hava trafiğinin bu formasyonların ortaya çıkmasında bir rol oynamadığını kanıtlıyor.

Bu uçuşlar, havayı sistematik suni bulutlarla kaplamayı amaçladığı ortaya çıkıyor.

Bazen iki uçağın hemen hemen aynı yükseklikte uçtuğunu, ancak birisinin arkasında sürekli şerit oluştuğunu, diğerinin ise birkaç dakika sonra kaybolan kısa şeritle uçtuğunu gözlemleyebilirsiniz. Diğer bir fenomen ise, kimyasal tankın boşalması, havadaki şerit oluşumunun  durması, başka tank devreye girdiğinde, spreylemenin tekrar başlamasıdır. Bu durum düzenli olarak takip edilebilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski