Android için En iyi Kaleci Oyunları

 


Android için En iyi Kaleci Oyunları – Kalecilik Yapma

Günümüzde Android cihazlar için pek çok spor oyunu üretiliyor. PES ve FIFA serileri gibi üst segment oyunların haricinde New Star Soccer gibi oyuncu bazlı pek çok yeni oyun da hayatımıza girdi. Bu gibi oyunlar içerisinde kalecilik oyunları da yer almaya başladı. Bu bağlamda en iyi kaleci oyunları listesini siz değerli okuyucularımız için derledik.

Pek fazla uzatmadan oyunlara geçelim.

Soccer GoalKeeper Futsal


Soccer Goalkeeper Futsal

Soccer GoalKeeper Futsal oyunu iki temel prensip üzerinde işliyor. Bunlar “save mode” ve “time trial mode”. Save modu level level ilerleyen daha serbest bir sistem. Zaman deneme modu ise zamana karşı yarıştığınız daha zorlu bir deneyim.

Oyunun dilinin İngilizce olması oyunu zorlaştırmıyor. Ancak gerek grafikler gerekse oynanış tarzı pek başarılı değil. Bir sağ köşede bir de sol köşede duran eldivenler ile kaleciyi sağa ve sola hareket ettiriyorsunuz. Editörlerimizin deneyimine göre puanladığımızda 5 üzerinden 2 puan ile oyunu değerlendiriyoruz.

Link: Playstore
Dil: İngilizce
Puan: 2/5

Football Goalkeeper


Football Goalkeeper

Football Goalkeeper görüntüden de anlayacağınız gibi bir çift eldiven ile topu yakalamaya çalıştığınız bir kalecilik simülasyonu. Grafik olarak pek de kötü olmasa da kalibrasyon sıkıntısı olduğunu oynayınca fark edeceksiniz. Eldivenin arasından kaçan toplar vesaire olumsuzluk yaratsa da genel olarak keyifli bir simülasyon.

Link: Playstore
Dil: İngilizce
Puan: 3/5

Soccer Football Players: Goalkeeper Game


Goalkeeper game, gerek grafikleri gerekse de oynanış şekli ile en iyi kalecilik simülasyonlarından bir tanesi. Kalibrasyon açısından da başarılı bulduğumuz oyun bizden 4 puan alıyor.

Link: Playstore
Dil: İngilizce
Puan: 4/5

Super Goalkeeper


Super Goalkeeper

Super Goalkeeper, Playstore’da yer alan en başarılı kalecilik simülasyonu dersek hata etmiş olmayız. Ekranda gördüğünüz eldivenlerin kalibrasyonu çok başarılı. Topu eldivenlerdeki iki baş parmağın arasında tuttuğunuz zaman sektirmiyor ve combo puan kazanıyorsunuz. Gerçekten başarılı.

Link: Playstore
Dil: İngilizce
Puan: 5/5

Soccer Goalkeeper 2019 – Soccer Games


Save Hero

Save Hero olarak da bilinen oyun kalecilik simülasyonlarının içinde en kapsamlı olan oyun diyebiliriz. Kalibrasyonu da gayet başarılı. Formanızı, toplarınızı ve herşeyi ayarlayabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ettiğimiz bir oyun.

Link: Playstore
Dil: İngilizce
Puan: 5/5

Diğer Öneriler:

Soccer Goalkeeper Worldcup: Oyun çok başarılı değil ancak yeterli düzeyde denebilir. Seviye seviye ilerliyor.

Goalkeeper Champs: Milli takım seçip oynadığınız bir oyun. Yeterli seviyede.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski